De ce nu Saturn?

     Vine vacanta, vine caldura, unii se intreaba deja unde sa plece in vacanta, si eu m-am intrebat de ce nu Saturn? Cine n-ar vrea sa-si rezerve un loc intr-o naveta spatiala si sa viziteze planeta? Mda numai ca deocamdata suntem in 2013 si nici macar Bill Gates n-are ce face in sensul asta. 

     Pana una alta merge si Saturnul nostru, adica statiunea Saturn. Toata lumea urla dupa Mamaia de parca ultimul tel in viata ar fi sa ajunga musai doar in statiunea aia. Eu cred ca n-ar strica sa mai vizitam si alte statiuni, nu? Si am si-o recomandare - Hotel Sirena din Saturn

     Poate nu lasati maine ce puteti face azi, luati maini de pe floricel si puneti maini pe telefon, cum zicea Ovi la Eurovision, si va faceti rezervarea de-acum, ca maine nu se stie niciodata. Am privit galeria de imagini a hotelului, e un hotel destul de elegant de 3 stele, aproape toate camerele au o buna vedere la mare, mobilate foarte ok, cu tot felul de facilitati, le cititi voi pe site. La drept vorbind nu m-as preocupa mult cu vederea la mare ca doar n-o sa stati sa admirati marea de la balconul hotelului. Iti misti fundu pana pe plaja si te bagi in apa. 

     Ah si daca tot vorbim de apa, in imagine aveti piscina hotelului, spatioasa si foarte aratoasa dupa parerea mea, cui i-e frica sa intre in mare, da o fuga pana la piscina si rezolva cu portia de balaceala. Sezlonguri destule, cu lotiunea de plaja potrivita, numai bine de stat la bronzat. Si aveti grija si ce ochelari de soare purtati ca iar ii vad pe cate unii bronzati gen masca lu' Zorro. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @