Cum recunosti un ghiolban prost

     Ghiolbanu prost e ala care in momentul in care dezbati o idee, o informatie sau pur si simplu critici ceva, vine cu un atac la persoana. Cea mai recenta intalnire cu ghiolbanu prost a fost pe Twitter. Un amic a dat share la un articol al unuia @i0n1ca, articol care dadea 25 de motive pentru care un iPhone5s e mai bun decat un samsung s5. Ma rog, articol e greu spus, un copy paste al unui clip de pe youtube si insiruirea celor 25 de motive...tot in engleza ca, de, e greu pentru un agramat sa traduca in romana. 

     Pentru ca motivele alea sunt de toata jena si in general cred ca trebuie sa fii un snob notoriu sa preamaresti un brand doar fiindca are un pret enorm si tot felul de manii exclusiviste, am dat reply tweetului initial spunand doar ca iPhone sucks ass on every level. Musiu Ionica da si el reply "aproape am ras" si restul il vedeti mai jos. Dupa ce mi-a trantit faza cu pestera si alte prostii, oooo da l-am spurcat ca la usa cortului. 

     Cum dracu sa nu spurci un cretin care nu suporta sa-i critici firma preferata si te ataca la persoana? Cine-i prost si sta in pestera bai agramatule? Uita-te ca ai scris vo in loc de v-o si infanfat in loc de ingamfat si apoi vino si zi-ne de aifoane , baga-ti-ai aifonu-n cur de prost sa ti-l bagi. Ah pardon de fapt scrisese inganfatiilor (vezi screenshot). 

     Bai in definitiv nu-mi pasa daca ai bani de aruncat pe un brand de snobi, nu-mi pasa daca tu crezi ca aifonu tau cu aspect de caramida e mai aspectuos decat un Samsung, fiecare are dreptul sa viseze cai verzi pe pereti, nu-mi pasa daca aberezi despre iOs sau ca bati campii ca aifonu e mai tare si are o calitate a sunetului mai buna, ce sa zic, manelistii cu urechea lor, noi cu a noastra, da' daca-ti critica unu aifonu si tu il trimiti p-ala in pestera ca vezi doamne tu oi fi un mare cacat, atunci stai tu in pestera de prost ce esti. Hai gata.


Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @