Cu PSD-u' pe HI5

     De astazi propun sa declaram culmea ridicolului in politica - conturile PSD-ului pe HI5. Ieri am descoperit un astfel de cont de HI5 al PSD Braila, creat in mod neoficial de unul dintre tinerii racolati sa faca joc de glezne pe langa catindati in timpul alegerilor. Domnul Dragomir, purtator de costum cu dungi ponosit si demodat, este catindatul la electiunile europarlamentare, care este!

     Va marturisesc NU mi-as fi imaginat vreodata sa ii treaca prin cap cuiva sa faca un cont pentru un partid pe un site de prost gust cum e HI5. Nu e nevoie sa amintesc cine se inscrie in general pe acest site de centura al internetului romanesc (vorba lu' Base).

     Dupa cum ve-ti vedea si singuri, domnul Dragomir frizeaza ridicolul in primul rand prin faptul ca se fotografiaza cu un purcel in brate. ( Nici Iliescu, cu populismul bine cunoscut nu stiu sa se fi fotografiat cu vreun purcel sau vreo alta vietate de batatura). In al doilea rand, catindatul nostru e un asa zis tanar, care a mizat si la alegerile locale tot pe varsta (nu ca l-a si bagat cineva in seama), si care pretinde ca isi adreseaza mesajul electoral in primul rand tineretului. O vina dubla ii atribuie si realizatorul paginii de HI5 care publica fotografii in care catindatul e inconjurat de o suita de babe, sau strange mana unor mosi. Inafara de grupul de tineri ajutoare de bagatori de seama, nu se publica vreo imagine in care domnul Dragomir sa fie in mijlocul vreunui grup de tineri, studenti, etc.

     Pe doi dintre tinerii din fotografie ii cunosc personal. Stiu foarte bine faptul ca li s-au promis unele avantaje pentru agitatia asta si s-au ales cu mai nimic. Nici banii care le-au revenit pentru ajutorul dat in campania locala trecuta nu au fost in cuantumul stabilit initial. Si acesti copii sunt alergati de colo colo, impart afise si sacose cu materiale promotionale, sunt carati la Bucuresti tot pentru a face imagine partidului, cand de fapt ei vor sa castige un ban de care au intr-adevar nevoie.

     La final ii doresc catindatului nostru pretios cat mai multe bai de multime de babe, succesuri si poate isi schimba costumul! Rau ai ajuns...sa te fotografiezi cu purceii...:-/

     *In fundal se vede o duba! Sa fie oare mita electorala?!?

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @