Cine respecta si drepturile copilului?

     Comunitatile de evrei si musulmani au luat foc atunci cand parlamentul european a propus interzicerea circumciziei. Ei spun ca le sunt afectate drepturile omului si dreptul la libertatea practicarii ritualurilor religioase. 

     In acelasi timp observ ca pe internet o sumedenie de asa zise studii spun ca circumcizia ar ajuta la preventia raspandirii virusurilor HIV si HPV ceea ce este o imbecilitate si o dezinformare aproape criminala.

     In suportul circumciziei vin asa zisi "experti", in marea lor majoritate femei, care spun ca circumcizia nu afecteaza in absolut nici un fel viata sexuala si ca nu-i face pe barbati nici mai sensibili la nivelul penisului si nici mai dornici de sex ceea ce este inca o aberatie a unor femei frustrare si inconstiente.

    In primul rand circumcizia nu va inlocui in nici o masura folosirea prezervativului. Este absolut stupid sa promovezi astfel de informatii in spatiul public. In al doilea rand in urma circumciziei capul penisului isi pierde din sensibilitate, pielea devine aspra si de multe ori aspectul estetic al unui penis circumcis are mult de suferit. Mai pe romaneste multe penisuri circumcise arata ca dracu. Faptul ca circumcizia ar duce la evitarea ejacularii precoce este de asemenea inexacta. 

     Ceea ce ma deranjeaza insa in scandalul acesta este faptul ca in numele libertatii practicilor religioase, evreii si musulmanii tind sa uite de libertatile si drepturile unui copil care nu poate judeca si alege pentru sine la o varsta atat de mica. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @