Cine mai polueaza muzica romaneasca

     Cine mai putea sa polueze muzica de la noi? Alti cocalari cu creasta si ochelari a la Morandi, ca tot vorbeam ieri de asta. Necoptul se numeste NICHOLAS si deocamdata e pe la dospit sau ceva.

"'Lansarea lui Nicholas se va face oficial in toamna acestui an, Tot atunci se va lansa si primul videoclip care va fi primul single Nicholas..... Primul single va fi o piesa dance cu influente raggaeton,o piesa cu care Nicholas spera sa va cucereasca.."

     Deci, pana atunci bate, probabil, salile de fitness si saloanele de frizurerie pentru a-si cauta creasta perfecta. Cat despre influentele "razgaiton" beton din sopron, cred ca s-a cam plictisit lumea de ele, nefiind vreodata prea "cucerita" de influentele voastre cu sifon, ton pe ton, afon! 

     Unde l-am gasit? In lista de prieteni a lu' Solcanu, la naiba! Ce cautam acolo? Pai am cautat o vedeta de pe la noi, nu mai tin minte acum, si negasind-o, mi-am zis "mda, asta n-are cont, da Solcanu sigur are" :)) " Si cand, dau cu ochii de cocalar. Ii puteti vizualiza profilul aici

     Nu ne mai facem bine. Toate tutele si toti fandositii se vor cantareti si interpreti si mari vedete. Nici Corina nu e in stare sa scoata un sunet cum trebuie live. Ce naiba fratilor, ne-am tampit atat de mult incat ne ducem pe la concerte doar sa vedem cum ne flutura alde Trident bucile in nas?      

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @