Chinezu, un smecher prost

     De ceva ani buni a inceput maimutareala asta cu rebranduirea domeniilor blogerilor. Daca unii au facut-o pentru a iesi din anonimat si a intra in mijlocul piscotarelii, cum e cazul lui GrimCris care peste noapte si-a scos masca si s-a transformat in floreacristian.ro, altii au facut-o din pura prostie. Nu mi-o fi placand mie dar trebuie sa-l apreciez pe zoso ca nu si-a schimbat domeniul nici pana in ziua de azi. Ma rog, mai nou cica ar fi vandut 51% din blog catre emag si ca de-acum o sa se ocupe altii de scris articole. Nu stiu daca sa-l cred pe arhi pe chestia asta, dar sincer nu prea ma intereseaza.

     Revenind insa la subiectul principal, descopar ca nea Chinezu s-a hotarat si el sa-si preamareasca numele, folosindu-l pe punct de domeniu de blog. Nu i-a convenit chinezu.eu si are acum dictai frumusetea de cristianchinabirta. Ce ma? Ce supercalifragilisticu meu e asta? O fi fost baut saracu. 

     Bre Chinezule, esti prost. Ai fost si prost si anost si o sa ramai asa si in continuare. Pe ce ca apari pe la televizor din paste-n craciun nepieptanat, neingrijit, imbracat ca la tine in sufragerie si cu accentul ala de taran de bodega, mai renunti si ca prostu la domeniul tau de brand. Cine crezi c-o sa-ti caute tie numele pe Goagal? In fine.

     Pe langa povestea cu domeniul, Chinezu incepe sa se creada portal de stiri. Altfel nu vad motivul pentru care a adoptat tema aia papagaliceasca prin care trebuie sa te chinui sa ajungi la un liman. 

     Exista desigur si exceptii. Sunt persoane care desi au renuntat practic complet la porecla lor, si-au pastrat nu doar personalitatea si stilul dar au ramas la acelasi nivel de popularitate daca nu chiar le-a crescut ratingul. 

     Poate parea de bon ton sau vreo dovada de seriozitate sa-ti pui numele acolo in www. Cand te cheama ca pe un om normal nu cand ai un nume de mi se impiedica limba-n dinti. China Birta. Comparati si voi chinezu.eu cu cristianchinabirta. Asa-i cand vrei sa fii smecher si-ti iese prost. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @