Cele mai traznite carcase PC

Dupa cum spune vorba, fiecare cu pasarelele lui, iar unii mai haplea, cu un stol intreg. Plictiseala creata in mintea unora de carcasele de calculatoare clasice naste tot felul de concepte, unele mai traznite ca altele, fiind o perfecta expresie a obsesiei fiecaruia. De ce spun obsesie? Pai e suficient sa va uitati la ele si o sa prindeti ideea :)) Prima - o editie speciala pentru pasionatii de muzica, in opinia mea una chiar reusita. Cine s-ar fi gandit ca un pc poate fi incastrat in carcasa unei tobe? Daca ii adaugi si membrana de toba, poti bate darabana pe bune. B)

 

In continuare editia bubulina gospodina :crazy: acu zau asa, din tamburu' masinii de spalat?
Sub titulatura "Numa gunoaie ai in calculatoru' ala!" se iveste urmatoarea inventie. Intr-un cos de gunoi Ikea ( mai e si de marca :>> )

Daca nu vrem care cumva sa iesim din decorul camerei, putem apela la ceva mai clasic sau la ceva mai shui :)) Feng Shui that is.

 

Daca masini nu e? nimic nu e...care este. Care cu masinile, care cu avioanele....

 

 

 

 

Nu i-am uitat nici pe adeptii goticului. Obsedatii de sabii si povesti cu balauri au si ei o carcasa care sa-i reprezinte, iar alta e chiar balaurul. Da-i la moaca, vezi fereste floapa :))

 

 

 

 Nici daca esti pasionat de SF nu e lipsa de concepte. Unele ce-i drept genial lucrate si altele care par topite in formele alea. Inca nu m-am convins daca carcasa aia e o bomba sau e chiar un calculator. Ultima in schimb e chiar superba.

 

 

 

 

Si fiindca tot nu imi iese din cap imaginea carcaso-scheletului ala, ma gandeam ca da un nou inteles atentionarii "nu pune mana ca musca"  :!:

Pentru copilasi ( mai mici sau mai mari ) avem masinute si lego. Acuma, chiar ca trebuie sa fii putin obsedat sa faci o carcasa din lego. 

Rotile alea puteau fo totusi 3D...:-/

Iar pe urmatoarea....un singur lucru ii doresc celui care a facut-o: sa o tina pentru el |-|

Cam atatea oratanii...aaaa, deastea ma..concepte ;D mai interesante am gasit. Daca mai gasiti si voi, dati un link ;)

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @