Cea mai mare greseala a unui blogger

     Poti trece, in cazul unui blogger bun, peste o tema infecta, peste faptul ca nu-si aliniaza textul cu justify si arata ca pisatu porcului, ca scrie cu un font schizoid doar ca sa iasa in evidenta, ca te imbolnaveste cu pasiunea pentru web 2.0, blogul mai avand doar un pas pana la a arata ca un fel de twitter, dar e un lucru peste care n-as trece. Pluginul ala infect de facebook sau de orice alt social website care iti apare fix in mijlocul ecranului invitandu-te sa dai like. Si nu o data, ci de absolut fiecare data cand reincarci pagina sau te duci la alta pagina. 

     Nu numai ca n-am sa dau like, dar am sa intru cat mai rar sau deloc, functie de cat de mult imi place ceea ce scrie respectivul. Nu mai bine iti iei mataluta pluginu cu care agasezi lumea si ti-l bagi in fund? Altfel ne respectam cititorii, producem continut de calitate, scriem dupa cum cere publicul si alte bla bla-uri. Da' dictai violu' vizual nu-l mai vede. 

      Ajung sa cred ca pe unii nu-i duce capu'. Bai nene, daca vreau sa-ti dau follow pe feisbuci, crede-ma ca-l gasesc pe pagina aia chit ca-l pui in subsolul ei sau ascuns in pagina de contact. Las-o dracu de treaba scoate mizeria de pe blog si lasa omu sa citeasca linistit.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @