Ce moda infecta!

     Suntem blocati cu varf si indesat in trendul care acum cativa ani facea senzatie printre toti adolescentii. Aparitia cretinoidului afon de Randi ( perechea lu Mo, de la Moga numit si sampleru' ) a declansat o dementa totala in moda adolescentilor romani, fiecare incercand sa copie fidel modelul de creasta dotata cu ochelari de soare, sau dandu-i propria interpretare. Bai si din crestele astea nu mai aveti de gand sa iesiti. Altfel sunteti "originali si unikati". Macar de s-ar fi oprit aici.

     Dupa ce un an de zile s-a purtat ROSU la baieti din cap pana in picioare, a venit moda asta simandicoasa care pare sa nu mai aiba un final. Fandoseala nu s-a limitat la freza si ochelari. Ca o paranteza, fie vorba intre noi, aceste creste schimba intr-un procent mare fizionomia purtatorilor. De ochelarii acestia supradimensionati nu mai vorbesc. In scurt timp au inceput sa fie adoptate in imbracamintea masculina o sumedenie de elemente pe care anterior le purtasera doar fetele. Amintiti-va ca ele erau cele dotate cu blugi plini de fermoare si cu gecile ale caror glugi erau imblanite sau impodobite cu puful ala enervant. 

     S-a sucit totul pe dos, blugii barbatesti s-au dotat cu cat mai multe fermoare, Razvan si Dani fiind doua dintre vedetele care promoveaza nebunia asta, iar gecile astea pufoase au inceput sa fie purtate de baieti. Urechile s-au umplut de cercei cu pietre swarovski sau cu emblema Puma, iar aurul a fost inlocuit de argint, suprimand chiar si bratarile cu tepi sau colierele de lemn pe care acum ceva vreme inca le purtau o multime de baieti. La un moment dat incepusera sa mearga cu tricourile ridicate sa li se vada abdomenul, sau fara tricou, sau mai rau, cu maieurile alea din plasa, absolut gretoase. ( nu mai departe de anul trecut )

 

     Si cand nu credeam ca poate fi mai rau, anul 2008 a adus ciuma bubonica in moda masculina - ROZUL! Deci cred ca ati luat-o razna de tot. Daca ai fi propus unui baiat acum 5 ani sa se imbrace cu un tricou roz, era foarte posibil sa te trezesti cu un pumn in freza. Ce anume s-a schimbat in 5 ani? Nu am o mentalitate rigida, dar se fac excese! Iar fetele au renuntat la blugii desenati cu tot felul de porcarii si acum poarta chestiilea astea stramte, care cica ar fi blugi, avand impresia ca arata bine. Sunteti diforme! Rau! Fund cu bete, e incredibil! 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @