Cand cititorii iti spun ca esti prost

     Se chinuie mititelu de zosolino sa ne spuna ca Android e cam naspa si cum iOS e asa si pe dincolo, ca "lumea nu vrea sa-si ia Android ci un iPhone", toate bune si frumoase (in capul lui) pana cand cateva zeci de cititori ii cam dau peste nas big time. A da, si cateva comentarii care lingeau in cur iOS-ul si iPhonu au fost votate cu thumbs down pana cand au fost "ascunse".  Cititi-le pe toate aici dar sa vedem totusi cateva reply-uri savuroase care ii dau peste nas tare de tot iPhonistului. Iar ultimul coment citat e ca un fel de sut in moaca cu banca.

AlexC a comentat:

@ Vali: iar acum vorbesti din perspectiva de iTard. Te stimez, nu ma intelege gresit. Dar pana una alta tehnologic nu este nici o diferenta intre ele. Unui Mach, altui Linux. Both unixes.

Polish-ul final e diferenta si marketing-ul conteaza destul de mult. Tehnic, Android va prelua conducerea pentru ca “the small guys” se vor misca mai repede pentru integrari de tot felul, versus iOs.

Comentariu apreciat. Thumb up 25 Thumb down 9

thor a comentat:

Este dferenta dintre omul practic si cel snob.

Comentariu apreciat. Thumb up 52 Thumb down 5

bobo a comentat:

Exista 3 categorii de posesori de iPhone:

1. Cei carora le place cu adevarat telefonul, in prostia si ignoranta lor.
2. Cei carora nu le place, dar sunt prea mandri sa recunoasca ca si-au luat mare muie si au dat o roaba de bani pe un produs inferior.
3. Cei carora nu le place, s-au resemnat si recunosc ca au luat muie. Acestia vor trece pe Android cel mai probabil.


Comentariu apreciat. Thumb up 76 Thumb down 41

Ryan Pivovar a comentat:

Android nu este pentru toata lumea, cred ca pierdeau destul de mult cei de la apple daca nu exista cydia + jb, oamenii au nevoie si de altii aplicatii nu doar de ‘cele programate’ in appstore, android-ul este mai liber si isi merita locul intr-un fel sau altul. Cate erori primeam la iphone pentru un amarat de restore, ba ca e cablu, ba ca e usb, ba ca nu-l vede 2.0 usb-ul, ba ca nu stiu, deja ma scarbisem.


Comentariu apreciat. Thumb up 37 Thumb down 18

razvanbb a comentat:

Urat esti tu! :)


Comentariu apreciat. Thumb up 164 Thumb down 9

FaraSuparare a comentat:

Grammar nazi: ai un “a” uitat în primul paragraf.
Ontopic: păi d-aia și baga Samsung atâția bani în marketing. Și după cum pare S4 aproape ca le și iese.

Cât despre Subaru, gusturile nu se dispută


Comentariu apreciat. Thumb up 19 Thumb down 1

     Si apoteotic IA-O P-ASTA:

Băra a comentat:

Serios, mai poţi?

     Poate că n-am văzut eu, dar pe asta (http://www.wired.com/gadgetlab/2013/04/iphone-warranty-flap/) nu cred că ai dat-o.

     Deh, prietenii tăi de la Apple sunt perfecţi, se cacă artă şi love brand, nu degeaba stă tineretul la coadă să cumpere iPhone, un argument imbatabil. BTW, acelaşi tineret trece de la coada pentru iPhone la cea de la concertele cu Usher sau Niki Minaj, nişte artişti deosebiţi. Dacă Jimi Hendrix ar mai fi trăit, sigur se ruga de ei să-l bage pe un featuring.
Deja cred că îmi vine să vomit când aud sintagma “love brand”. Ce e love-brandul? Este tot fanboy-ism, fanatism religios şi sindromul de ultras fotbalistic: adică un “raison d’etre” pentru nişte precari intelectuali. Cine stă la coadă la moaşte 48 de ore ca să-şi frece portofelul de raclă? Un cretin! Cine stă 72 de ore în faţa magazinului să prindă noul iPhone? Tot un cretin!
Love brandul, ca si habotnicia, este pentru omul care nu poate sau nu vrea sa gândească singur şi căruia divinitatea, fie ea bărboasă sau având chipul lui Steve Jobs, îi ţine loc de explicaţii logice şi/sau ştiinţifice.
Tehnologia e love brand doar dacă eşti un onanist sinistru care se culcă noaptea cu telefonul, tableta, laptopul, consola sau playerul bluray, nu cu femei. Rolul tehnologiei nu e să faci dragoste cu ea, ci să-ţi uşureze viaţa, să-ţi crească nivelul de trai plus confortul şi să-ţi ofere acces rapid la nişte lucruri. Nu e nevastă, mamă, copil sau pisică să stabileşti relaţii emoţionale cu ea. Dacă nu eşti idiot, bineînţeles! Dai un ban, ideal nu cu mult peste valoarea ei reală, o foloseşti, apoi o schimbi cu ceva mai bun, fără nostalgii ca alea cu iubita din liceu. Bine, din nou, dacă eşti dobitoc, poţi să-ţi iei laptop şi numai pentru că e roz. Sau să dai 5 dolari pe o cafea proastă de la Starbucks pt. că e love brand.
Finalul articolului este cu totul şi cu totul epic: am luat şi eu în mâini vreo câteva produse Apple şi n-am avut erecţie, aşa cum n-am avut niciodată la gadgeturi. Dar cu siguranţă că problema este la mine! :)


Comentariu apreciat. Thumb up 154 Thumb down 5
Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @