Blogurile nu mai fac rating la TV

     Deocamdata Jana e moarta de tot, in putrefactie si nici nu se mai transforma in nimic. Blogurile unor oameni obisnuiti, care nu au nici o treaba cu politica, nu mai fac nici un fel de rating la TV. Prezentatorii si moderatorii de orice fel de talk show sau stiri si-au pierdut apetenta de a cita din astfel de bloguri sau a le mentiona in orice fel, singurele despre care mai aud cate ceva sunt blogurile lui Iliescu, Ponta sau Ciutacu, si astea foarte rar.

     Mai tineti minte curva aia bloggeristica intitulata " Dupa Bloguri ", care beneficia de o emisiune pe Realitatea? Era oficial o emisiune cu blog desi parerea mea a fost mereu ca de fapt era fix invers. Ati ghicit! Ambele putrezesc bine mersi, ultimul post pe " Dupa bloguri " datand din 2009. Prezentatorul emisiunii a revenit la stand-up comedy-ul lui si incearca sa mai faca niste valuri marunte despre una alta pe blogul personal. E bine plasat prin zelist desi sunt convins ca nici zosolino nu-si abureste retina cu cititul acestui cretinel. Pe contul de twitter " Dupa Bloguri " s-a scris ultima data in octombrie 2009, insa contul are inca peste 800 followers care asteapta......care asteapta.

     Cand citarea din bloguri chiar si in emisiunile de stiri era in mare verva, iar eu comentam cu diversi ca treaba asta n-o sa tina mult, mi s-a ras in nas. Acum mai rade cineva?

 

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @