Blogosfera la raport

     Pare sa fie foarte usor sa convingi tot felul de imbecili ca din blogging poti castiga suficient cat sa nu mai ai nevoie de un job real, dar pare-se ca ar fi cineva. Doar acel cineva are mertan, o vila intr-o zona rezidentiala a Bucurestiului, o gagica misto....ah da de fapt n-are, nu sta nici macar in Bucuresti, gagici doar prin articolele lui libidinoase iar mertan doar viseaza. Eh, c'est la vie. 

     Insa nu despre subiectul asta vroiam sa vorbesc ci despre cum s-a jegarit blogosfera in ultima vreme, ca o catea lasata in ploaie si hranita prost. 

     Curvasareala pe un os de ros e la locul ei de cinste insa facuta mai in sila si plictis in ultima vreme, televiziunile pomenesc despre bloguri din paste-n craciun si cand e sa vina vorba e pe baza de blogu' lu Nastase sau blogu' lu Udrea, schimburile de linkuri au cazut intr-un derizoriu total iar asa numitii a-listeri sunt intr-o mare foame de bani care le face ciocu' mai mic. 

     Asa luat pe caprarii, treaba sta cam asa

>> Zoso face mai putine nasoale in ultima vreme, nevrand sa-i supere pe cei care-i platesc spatiul publicitar (asta ca sa nu fiu mojic sa le numesc articolase de pupat marci in fund si cateva banere minuscule). 

>>Chinezu ramane anost si scrie in continuare super penibil pentru varsta lui, "gen". Banii de spaga pentru bagat in seama pe la diverse emisiuni s-au cam dus, asa ca uneori uit si ca exista. Una doua sta cu "2.0" in gura si da sfaturi pretioase despre cum ar trebui sa ne scarpinam in cur pe blog. 

>>Cristian Florea continua sa-l pupe in fund pe Chinezu pentru o bruma de linkuri si ceva starmociri dupa atentie la tot felul de piscotareli offline. Mai nou s-a tinut ca un catel dupa Chinezu intr-un tur de imagine al acestuia prin diverse orase unde s-au organizat si mai multe piscotareli. 

>>Arhi continua sa scrie bine si cu vana desi il cam trec tot felul de stari obsesiv compulsiv extremiste uneori. Cel putin are tupeul care le lipseste multor altora care se dau interesanti.

>>Sebastian Bargau ramane unul dintre cei mai buni bloggeri, scrie minunat insa ce pacat ca ochii sunt mai mereu atintiti spre cei care-si baga si-si scot, catre basisti, catre piscotareli samd. Altii pur si simplu prefera sa faca o laba, una politica laBe1 sau una mai neaosa la redtube. 

>>BlogalInitiative bate pasul pe loc, ramanand un simplu mod de bagare in seama a unor putoi cu pretentii de blogeri implicati si dornici de a contribui la blogosfera. Campaniile sunt jenante iar rezultatul palpabil consta in umplerea buzunarului lu' Chinezu. Pana si zoso a luat putin la misto subiectul.

>>Din ciclul "mancam, respiram si ne futem cu soshal media" il avem pe Manafu, care desigur, printre subiecte aproape la fel de plicticoase ca ale lui Chinezu, tine sa ne comunice spre exemplu "7 lucruri despre social media pe care le poti invata la schi". Important e subiectul, ca in rest mai mancam un "e" mai ne laudam ca schiem....

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @