Blogerii viseaza la gagici. Ele nu.

     Cel mai trist e sa visezi cu ochii deschisi la tipe care nu dau doi bani pe tine. Unii blogeri fac treaba asta si cu ochii deschisi si cu tastatura. Probabil plictisiti de uitatul la pornache, doi a-listeri cunoscuti tanjesc dupa modele in bikini sau lenjerie si tin musai sa le-arate si celorlalti cam ce gusturi impecabile au ei in materie de femei. 

    Pacat ca femeile alea nu vor zabovi vreo secunda prin patul lor. De altfel au cam zero sanse ca macar una la fel de aratoasa sa le sune la usa. 

    S-au chinuit saracii sa exceleze in blogging de atatia ani si sa n-aiba si ei parte de o gagicuta ca cele din nenumaratele lor articole? Ma rog acum si chestia cu a-listerii sau cu excelatul in blogging o poti compara oricand cu manelele. Paradoxul culturii e acelasi peste tot in lume. Cei care consuma rahaturi vor fi neindoielnic mai multi decat cei care stiu sa aprecieze ceva de valoare. In plus gagicutele se cam uita dupa bani, notorietate si aspect. Bani din blogging nu ies ca din fotbal, notorietatea e un fas iar cu aspectul cam toti bloggerii sunt la pamant sau sub pamant. 

     Oricum cei doi care posteaza in mod frecvent articolasele cu gagicute au si o mare problema existentiala cu Mircea Badea. Si uite eu nu ma pot abtine sa nu le reamintesc realitatea. Si realitatea asta se numeste Carmen Bruma. Bani sunt, notorietate din plin, iar de aspect sa mai pomenesc? 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @