Am revazut Arabela

arabela     Ieri m-am ambitionat si am urmarit serialul cehoslovac Arabela in intregime. V-o mai amintiti pe Arabela? Dar pe Rumburak? Ei bine eu nu imi aminteam in detaliu actiunea si mi-am zis ca ar fi placut sa-l revad, si sa retraiesc putin parfumul copilariei.

     Nu mai stiu cand exact s-a difuzat la noi dar stiu ca, din pacate, inca aveam televizor alb negru. Mama nu si-a permis un televizor color cam multa vreme. Pana si primele sezoane din Xena le-am vazut tot alb negru.

     In multe cazuri, revazand seriale difuzate cand eram mai mic, acestea mi s-au parut penibile ca actiune si nu am reusit sa pricep cum de m-am uitat la ele. Seriile initiale din Star Trek mi se par de exemplu infiorator de puierile acum, in primul rand ca actiune, nu mai spun de decoruri. Arabela insa m-a distrat. E un poveste comic-fantasy care stie sa captiveze desi serialul a fost lansat in 1979.

     Alaturi de Xena si Hercule, Arabela s-a plasat bine in memoria multora dintre noi si nu strica niciodata sa ne aducem aminte de lucrurile care ne faceau copilaria putin mai frumoasa. Iar in ultimul episod veti redescoperi ca povestea a avut si cateva pilde din care putem cu totii sa tragem concluzii folositoare.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @