Abstinenta online imi prieste

     N-am mai citit timp de mai bine de o luna absolut nici un articol al a-listerilor, fie buni fie rai, abia mai dau pe twitter iar pe facebook abia de privesc la una doua poze, asta dupa ce vreo cateva curve, care tot ele m-au adaugat in lista, au tinut sa ma scoata din pepeni cu niste poze cretine si jegoase.

     Si trebuie sa spun ca ma simt foarte bine, spre deosebire de voi ceilalti care din diverse motive sunteti inglodati in mizeriile blogeristice, jurnalistice si de alta natura, fie ca le generati sau le criticati, pe mine incepuse sa ma doara prea tare capul de la atata prostie si nici chef sa le mai dau peste nas nu mai gasesc. Mai ales ca e si foarte cald si am si alte lucruri de facut.

     Nu simt lipsa niciunuia din mediile astea online in perioada asta. Mi se rupe si de zoso, desi aruncand un ochi sa vad daca mai traieste am citit printre niste platitudini, un jeg despre plagiatul lui Ponta, mi se rupe total de Arhi si mai ales de restul a-listerilor nisati care vorbesc doct de toate rahaturile gen social media sau social engineering de-ti vine sa te teleportezi in trecut si sa-l ucizi cu pietre p-ala de-a inventat internetul.

     Intre timp imi citesc cartile cumparate, sunt aproape de finalul Bataliei Corrinului de Brian Herbert si mi-am comandat si cele 5 volume din seria Cantec de Gheata si Foc. Pentru cine beleste ochii doar in tembelizor, primul volum din seria asta se numeste Urzeala Tronurilor, serial de care HBO Romania isi bate joc.

     Nu ma mira ca nimeni nu mai citeste. Cin' dracu sa mai citeasca daca sta non stop pe twitter....pe feisbuci....

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @