5 lucruri greu de gasit ep2

     Continuam seria cu inca 5 lucruri pe care le-ati considera banale, si pe care la voi in oras le gasiti poate la fiecare colt, dar uite ca unii nu sunt asa norocosi. (In special cei cu pitici pe creier, denumiti modern - fixatii)

1. Umbrele albe. Transparente sau mate, acest sortiment de umbrele nu se gaseste de nici un fel in Braila. E logic de ce mi-as dori o astfel de umbrela. Ploua si e intunecat, mai am si o umbrela neagra de parca as fi vampir. In ciuda preturilor piperate, nici faimosul Leonardo nu avea asa ceva, pana la urma m-am multumit cu o Derby maronie luata de la Carrefour.

2. Sampon Shauma original. Cred ca acesta nu se mai gaseste de fapt de multa vreme in Romania, importatorul aducand doar samponul fabricat in Polonia si cu care poti spala linistit pe jos. Daca cineva a vazut Shauma de 400ml made in Dusseldorf, atunci e originalul nemtesc si il rog sa-mi comunice si mie.

3. Prelungitoare nemtesti. Un' te-nvarti dai de turcisme sau mai rau, de cele romanesti, care sunt identice cu celelalte. Se gaseau mai demult prelungitoare care aveau cate 6 gauri pe fiecare doza, ceea ce insemna ca puteai baga fara probleme stechere subtiri fara sa-ti fie teama ca joaca tanganica in priza si fac scurt. Singura solutie - prelungitoarele cu protectie.

4. Veioze bune. Eu am o mare problema cu lumina, nu suport sa-mi bata in ochi lustra din tavan sau vreo lampa. Am mare nevoie de o veioza care sa imi dea lumina indirecta. Din pacate, chiar si cele mai pretentioase veioze au fasunguri de plastic (plastic ordinar, nu acela de tip vechi) care nu iti permit sa pui vreun bec obisnuit pentru ca se supraincalzesc si becurile se ard foarte repede. N-am nimic impotriva becurilor economice, doar ca sunt foarte scumpe, si aceste fasunguri infecte le ard mai repede decat ar fi normal.

5. Carti de joc britanice. Ce au astea deosebit? Pai imaginile sunt foarte bine realizate. Nu pot sa sufar cartile cu imagini chinezesti, prost ilustrate si colorate. Se mai gasesc foarte rar modele rusesti sau bulgaresti, cu imagini destul de faine, dar dupa cum vedeti in imagine, nu e acelasi lucru. Unul din comerciantii online care poate personaliza carti de joc are un minim de comanda de 500 seturi 88| Altul pare sa aiba 50 dar nu mi-a raspuns la mail. Oricum, ceea ce imi lipseste e un grafician care sa stie sa deseneze asa ceva si sa le si coloreze, sau sa gasesc astfel de imagini ceea ce este imposibil.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @