Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
500???

     Am si eu pasaricile mele la cap, adunate in stoluri uniforme si care nu-mi dau pace. Ce-mi veni zilele trecute? Ia sa caut eu pe net un set de carti de joc bune si care sa arate bine, nu din astea chinezesti, si ma refer la tipul de imagine. Imaginile astea obisnuite pentru cartile Q K J chiar si As sunt infioratoare. Am gasit eu niste seturi care aveau imagini foarte faine pe spatele cartilor, dar acelasi design pentru celelalte.

     Cautand, dau si peste un site care personalizeaza carti de joc. Cum imaginatia nu imi lipseste, mi-am zis ca nu mi-ar fi deloc imposibil sa creez ceva absolut inedit si sa dau comanda la o firma sa le realizeze. 

     Sun la firma cu pricina, mi se spune ca pot realiza fara probleme seturi personalizate complet (fata/verso) si mai ales de calitate superioara, cu carton specific seturilor pentru cazino. Aaa, bun, zic eu in gandul meu, am prins galinaceea cu ouale de haur. Pana si pretul per set ajunge la 11,5 lei, super avantajos. Interlocutorul ma loveste insa in plin cu minimul de seturi comandate. Nu sunt absurd sa pretind sa mi se faca un singur set. Dar 500??? :crazy:La un calcul estimativ, m-ar costa 58 milioane lei vechi. Doamne fereste, da io-s cazino sau magazin de jocuri? I-am contactat pe altii, poate poate 

 • 5 stars
  shop
  Comment from: shop
  09/18/09 @ 04:56:18 am

  ai putea sa le vinzi mai departe... sa deschizi un mini-business:D... le vinzi cu 15 lei dak arata foarte bine:D

 • alexander
  Comment from: alexander
  09/18/09 @ 05:35:34 am

  la cum planuiesc sa arate, sunt de vandut la 20 chiar 25 lei, doar ca nu am 58 mil pentru a porni asa ceva, in plus, daca nu ma insel sau daca mai e valabil, stiam ca imi trebuia autorizatie speciala pentru a vinde asa ceva, si apoi sa stii ca cel mai greu e gasirea imaginilor, cred ca am sa apelez la fantasy pics pentru ca regi si regine clasice nu gasesc si chiar nu ma pricep sa desenez personaje. Mi-ar trebui un grafician.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)